تاسوکی
فیلم داستانی «تاسوکی»، روایت جنایت سربازان شیطان در بیابان مرزی تاسوکی است.
تاسوکی نام بیابانی مرزی است که در ۲۴ اسفند ۱۳۸۴ کشتار وحشیانهای در آن اتفاق افتاد.
تماشای آنلاین و دانلود تاسوکی
فیلم تاسوکی به کارگردانی و نویسندگی پوریا پیشوایی و تهیه کنندگی سید سجاد قافلهباشی ساخته شده است.
فیلم تاسوکی؛ روایت جنایت سربازان شیطان در بیابان مرزی تاسوکی است.
شامگاه ۲۵ اسفندماه ۱۳۸۴ بود. عقربه ها، ساعت ۲۰:۴۵ را نشان می دادند و دشت تاسوکی، واقع در مسیر جاده زابل به زاهدان آبستن حادثه ای تلخ و جانگداز بود. تروریست های گروهک جندالله به سرکردگی عبدالمالک ریگی در استتار رمل و تپه ماهور و درختچه های گز، خود را تا جایی در حدود دوازده کیلومتری مرز ایران و افغانستان، درمحور زابل به زاهدان و در فاصله چهارده کیلومتری پاسگاه تاسوکی رساندند.
تررویست ها منطقه ای را انتخاب کرده بودند که ایجاد پست های ایست و بازرسی توسط نیروهای نظامی و انتظامی، بواسطه ناامنی از جانب گروه های تروریستی و قاچاقچیان مواد مخدر، امری معمول و عادی به نظر می رسید.
با استفاده از همین موقعیت، جاده را بسته و با پوشش ماموران نیروی انتظامی اقدام به توقف خودروهای عمومی و شخصیِ عبوری کردند. تعداد دیگری از تروریست ها نیز در سایر نقاط منطقه پراکنده بودند و پشتیبانی این جنایت را به عهده داشتند.
پس از توقف خودروها با جداسازی زنان و مردان، به تفکیک فارس و بلوچ و شیعه و سنی، درمقابل چشمان وحشت زده زنان وگریه های کودکان، مردان و جوانان و نوجوانان بی گناه شیعی مذهب را با توهین و ضرب و شتم به یکصد و پنجاه متری جاده اصلی و درکنار خاکریزی، هدایت کردند.
چشم و دست و دهان قربانیان را بستند و بی رحمانه زیر رگبار گلوله گرفتند. این اقدام تروریستی حدود یک ساعت به درازا کشید و به شهادت بیست و دو تن اعم از دانش آموز، کارمند، کارگر، دانشجو، طلبه، خبرنگار، سرباز وکاسب انجامید؛ شش نفر نیز در این حادثه زخمی شده و هفت نفر نیز به گروگان گرفته شدند که پس از مدتی یکی از این گروگان های مظلوم نیز تروریست های مزدور به شهادت رسید.
شش نفر نیز در این حادثه زخمی شده و هفت نفر نیز به گروگان گرفته شدند که پس از مدتی یکی از این گروگان های مظلوم نیز توسط تروریست های مزدور به شهادت رسید. با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) و سایر دستگاههای عضو شورای تامین تمامی عوامل این حوادث در درگیری با نیروهای امنیتی و انتظامی به هلاکت رسیده یا پس از دستگیری و محاکمه و اعدام شدند.
این فیلم یکی از آثار منتشر شده در عماریار با موضوع «تروریسم» است. از جمله این آثار میتوان به موشن گرافیک ترور سلیمانی هسته ای، مستند به نام خلق، مستند عمق میدان، فیلم سینمایی بادیگارد، فیلم داستانی کیف، مستند بهشتی برای ملت، مستند قاسم، مستند آقای دادستان، پویانمایی وحید، مستند میراث مجید، مستند کفن مشکی، مستند یک روز به خصوص، مستند فرزند کبیر کوه، فیلم داستانی ساحل امن، مستند قصر قند، مستند آقای وکیل، مستند پرونده ناتمام، و… اشاره کرد.