مستند ناتمام
مستند «مستند ناتمام»، با محوریت شهید مستندساز و مدافع حرم "هادی باغبانی" روایتگر روزهای نخست به وجود آمدن داعش در سوریه است که چگونه بسیاری از مردم اسیر پروپاگاندای رسانههای استکباری میشوند و از حقیقت فتنهای که در کشورشان آغاز شده، دور ماندهاند.
تماشای انلاین و دانلود مستند ناتمام
این مستند با محوریت شهید مستندساز و مدافع حرم “هادی باغبانی” روایتگر روزهای نخست به وجود آمدن داعش در سوریه است که چگونه بسیاری از مردم اسیر پروپاگاندای رسانههای استکباری میشوند و از حقیقت فتنهای که در کشورشان آغاز شده، دور ماندهاند.
- شهید هادی باغبانی در سال هزار و سیصد و شصت و دو در روستای دار بدین روشن بهنمیر، از توابع شهرستان بابلسر متولد شد. وی فرزند سوم خانواده بود. پدرش که کارمند راهآهن بوده بعد از تولد هادی، به بندر ترکمن منتقل شد و هادی دوران کودکی خود را تا شش سالگی در بندر ترکمن گذراند.
پس از انتقال پدر به فیروزکوه، هادی درسش را در فیروزکوه ادامه داد و پس از پایان دوره متوسطه، در رشته حسابداری در دانشگاه فنی کرج پذیرفته شد اما پس از مدتی تغییر رشته داده مدرک کارشناسی در رشته ارتباطات اجتماعی را از دانشگاه بوعلی تهران اخذ کرد.
علاقه هادی به هنر و بهخصوص مستندسازی موجب شد که به این راه کشیده شود.
او سابقه چند سال فعالیت مستندسازی در حوزه هنری، روایت فتح و صداوسیما داشت و این سالها با اتحادیه رادیو تلویزیونهای اسلامی همکاری میکرد.
پدر این شهید بزرگوار بعد از بازنشستگی به اتفاق خانواده به بابلسر عزیمت کرد اما هادی برای کار و تحصیل در تهران ماند.
شهید باغبانی، در سال هزار و سیصد و هشتاد و هشت ازدواج کرد که حاصل این ازدواج یک دختر به نام رضوانه است که در هنگام شهادت پدر تنها سه سال داشت.
شهید هادی باغبانی، خبرنگار و مستندسازی بود که از ابتدای نبرد سوریه به همراه یک گروه از مستندسازان ایرانی برای ثبت دقیق جنایات سلفیها و تکفیریها در این کشور حضور پیدا کرده بود، در تاریخ بیست و هشت مرداد نود و دو، در آخرین جنایت گروههای تروریستی مخالفان حکومت بشار در درگیریهای مناطق حاشیهای دمشق توسط تروریستهای تکفیری جبهه النصره به شهادت رسید.
پیکر مطهر شهید هادی باغبانی ابتدا در تاریخ سی مرداد نود و دو، در محل سکونت سابق وی در محله حکیمیه تهران و سپس در تاریخ سی و یک مرداد سال نود و دو، در زادگاه وی، شهرستان بابلسر و با حضور گسترده و حماسی امت حزبالله تشییع و در گلزار شهدای امامزاده ابراهیم (ع) این شهرستان به خاک سپرده شد.
این فیلم از مجموعه آثار مرتبط با «مدافعان حرم» است. از جمله این آثار می توان به مستند عابدان کهنز، مستند زنانی با گوشواره های باروتی، مستند نبرد پالمیرا، مستند ملازمان حرم۱، مستند ملازمان حرم۲، مستند ماهرخ، مستند کسر الحدود، مستند سردار پالمیرا، مستند ایرانی های مرتد، مستند خاطرات خبرنگار جنگ، مستند تهران دمشق، مستند قله های برفی و… اشاره نمود.