آقای نادر
مستند «آقای نادر»، به معرفی فعالیت های کارگردان و هنرمند انقلابی، مرحوم نادر طالب زاده، میپردازد.
تماشای آنلاین و دانلود مستند آقای نادر
مستند آقای نادر در سازمان هنری رسانه ای اوج تولید شده است.
مستند آقای نادر، به معرفی فعالیت های کارگردان و هنرمند انقلابی، مرحوم نادر طالب زاده، میپردازد.
نادر طالب زاده متولد ۴ دی ۱۳۳۲ در تهران، مجری است.
فارغ التحصیل لیسانس ادبیات انگلیسی از دانشگاه راندولف میکن و فوق لیسانس کارگردانی سینما از دانشکا کلمبیا می باشد که حالا تهیه کننده و کارگردان نیز است.
پدرش منصور طالب زاده با درجه سرتیپی در حکومت پهلوی بود و مادرش سیده وحیده امیر ملوک شرفی نوه آیت الل شرف العالی اصفهانی می باشد.
در سال ۱۳۴۸ وقتی ۱۶ ساله بود برای ادامه تحصیل راهی کشور آمریکا شد تا اینکه شهریور ۱۳۵۷ در اوخر دوره فوق لیسانس در بحبوحه انقلاب به ایران بازگشت.
در روزهای داغ منتهی به انقلاب بعنوان مترجم و راهنمای برخی رسانه ها و خبرگزاری ها شروع بکار کرد تا اینکه ۱۰ روز بعد از پیروزی انقلاب روزنامه تهران تایمز را تاسیس کرد.
در تابستان ۱۳۵۹ دو هفته قبل از شروع جنگ مستند خوزستان را می سازند تا اینکه در اواخر همین سال شروع به ساخت مستندی بنام واقعیت از ماجرای گروگانگیری کرد.
در سال ۱۳۶۰ بعنوان مامور صدا و سیما به جبهه های جنگ اعزام می شود و آنجا مستند شوش، شهر شهیدان گمنام را ساخت و به تهران بازگشت.
او سپس بعنوان فیلمساز در مرکز تولید فیلم در تهران مشغول به کار می شود تا جنگ به پایان برسد.
طالب زاده بعد از جنگ به مدیریت مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی می رسد و کم کم بعنوان منتقد سیاست های رسانه آمریکا در تلویزیون در قامت کارشناس حضور پیدا می کند.
خط من، خط انقلاب است؛ این حرف که من متعلق به جبهه پایداری هستم، کذب محض است ، من تعلق به هیچ حزب و گروهی نیستم.
همین امروز اگر آقای روحانی کاری را از من بخواهد، انجام می دهم اگر آقای محمود احمدی نژاد هم می خواست، انجام می دادم ، خط من، خط انقلاب است.
خانم مهنا در کنفرانس افق نو که با تلاش آقای طالب زاده همه ساله در نقد سیاست آمریکا و رژیم صهیونیستی برگزار می شود با یکدیگر آشنا شدند.
«بشارت منجلی» نام سریالی با محوریت مسیح از زبان انجیل برنابا است که در سال ۱۳۷۸ در ۱۳ قسمت به کارگردانی آقای طالب زاده ساخته شده است.
نادر طالب زاده از ۸ آذر ۱۴۰۰ به دلیل عوارض ناشی از عارضه قلبی و لختگی خون در بیمارستان بستری بود و گاهی بهتر و گاهی بدتر می شد.
در نهایت بخاطر روز جمعه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ در سن ۶۹ سالگی دار فانی را وداع گفت.