جست‌و‌جو
جستجوی پیشرفته
    عبارت مورد نظر خود را جستجو کنید.
سبد خرید
مجموع : 0 تومان
اعمال کد
قیمت نهایی : 0 تومان
خانه
رویدادها
title
خانه
بر فراز چهارزبر

بر فراز چهارزبر

54
1399
فارسی

مستند «بر فراز چهارزبر»، روایت عملکرد شجاعانه نیروی هوایی ارتش در دوران دفاع مقدس، به ویژه در زمین‌گیر کردن منافقین در عملیات مرصاد است.

+
بیشتر

تماشای آنلاین و دانلود مستند بر فراز چهارزبر

مستند بر فراز چهارزبر به نویسندگی و کارگردانی سمیه ذاکری خطیر در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تولید شده است.
مستند بر فراز چهارزبر روایتی است از عملیات‌های «سری» نیروی هوایی ارتش علیه منافقین تا بمباران مقر «رجوی» در دوران پس از جنگ.
عملیات مرصاد یکی از بزرگترین افتخارات رزمندگان اسلام در تاریخ معاصر به شمار می‌رود. این عملیات که توسط منافقین طرح‌ریزی شد با مجاهدت و دلاوری‌های نیروهای مسلح و مردمی به شکست انجامید و در تاریخ مقاومت ایران اسلامی به عنوان صفحه درخشانی باقی ماند.
سازمان مجاهدین خلق در نشستی مشترک با رژیم بعث به این نتیجه رسید که با یک عملیات نظامی با حمایت ارتش صدام و خصوصا نیروی هوائی، می‌توان حکومت مرکزی ایران را نابود کرد. این عملیات فروغ جاویدان نامیده شد. بعدها مجموعه تلاش نیروهای سپاه، بسیج و هوانیروز برای مقابله با دشمن و آزادسازی شهرهای اسلام آباد و کرند، عملیات مرصاد نام گرفت.
عملیات مرصاد آخرین عملیات رزمی جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی هشت ساله است، با این تفاوت این‌بار نیروهای دشمن از جنس عراقی نبودند، بلکه ایرانیانی بودند که در قالب نیروهای شبه نظامی موسوم به ارتش آزادی بخش ملی، تحت رهبری مجاهدین خلق، با حمایت دولت عراق به مرزهای ایران حمله کرده بودند.
عملیات مرصاد در پاسخ به عملیاتی به نام فروغ جاویدان انجام گردید. عملیات فروغ جاویدان توسط نیروهای مجاهدین خلق مستقر در عراق طراحی و اجرا و از پشتیبانی کامل دولت وقت عراق برخوردار بود که با هدف فتح تهران طی یک برنامه زمانبندی شده ۳۳ ساعته طراحی و تدارک یافته بود.
عملیات مرصاد روزهای چهارم و پنجم مردادماه ۶۷ با رمز یا صاحب الزمان (عج) بمنظور مقابله با حرکت منافقین و بازپس‌گیری مناطق اشغال شده از سوی نیروهای بسیج و سپاه با پشتیبانی ارتش در اطراف شهر اسلام آباد غرب در استان کرمانشاه ( باختران )‌ انجام گرفت. فرماندهی این عملیات برعهده شهید علی صیاد شیرازی (۱۳۷۸-۱۳۲۳ ش) از فرماندهان ارتش بود که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به‌ مدت چند سال در بخش‌های مختلف ارتش به ویژه در غرب کشور به پاسداری از کشور پرداخت و تلاش‌های وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ساماندهی ارتش و ساختار نیروهای مسلح متجلی شد.
در عملیات مرصاد، ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ تن از نیروهای منافقین به هلاکت رسیدند و حدود هزار تن زخمی شدند که در میان کشته شدگان و اسرا تعداد زیادی از کادرهای سازمان و فرماندهان تیپ‌ها دیده می‌شدند.
بدین‌ترتیب، منافقین پس از تحمل یک شکست استراتژیک در پشت تنگه «پاطاق» روز جمعه ۷ مرداد ۱۳۶۷ رسما اعلام کردند که از شهرهای اسلام آباد و کرند عقب‌نشینی کرده‌اند.

این فیلم از جمله آثار با موضوع ارتش جمهوری اسلامی ایران است. از جمله این آثار می تواند به مستند خشاب های خالی، مستند شیر صحرا، مستند فرمانده ۷۶، انیمیشن نبرد خلیج فارس، مستند نبردهای فانتوم، مستند رسام، مستند نبردهای تام کت، مستند پر سیمرغ، مستند منفی ۳۸ درجه، مستند شهید مجتبی ذوالفقاری نسب، فیلم سینمایی منصور و… اشاره نمود.

13+
مناسب برای سنین بالای 13 سال
دانلود
97%
(38)
رای
همچنین تماشا کنید
ماجرای نیمروز، رد خون
به نام خلق کرد
به نام خلق
صیاد دلها
قائم مقام
پایان غرور
داستان یک پایان
کیف
نظرات کاربران
1403-05-26 15:08
داستان و پرداخت عالی، صداگذاری افتضاح به تمام معنا، صدای ولوم موسیقی متن بالا،صدای گفتگو ها پایین،دائم باید صدارو کم و زیاد میکردیم!!
1403-05-08 00:07
واقعا یاد اون اثر آقای محمد نوری میفتم که میگه : ما برای آنکه ایران گوهری تابان شود خون دلها خورده ایم خون دلها خورده ایم
1403-05-07 18:00
سلام خیلی جالب بود، خیلی برای شهامت ارتشی های غیور اشک ریختم ممنون از تلاش کارگردان زحمت کش
عالی بود درود بر ارتش و نیروهوایی
عالی بود خدا قوت ارتش
خداقوت به خانم ذاکری که به حماسه های ارتش توجه دارند.
ثبت آرای مردمی
جستجو در بین آثار
همه
سریال
مستند
داستانی
سینمایی
نماهنگ
انیمیشن
لطفاً برای شرکت در نظرسنجی آرای مردمی، عدد گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید
عدد 10 نشان دهنده‌ی بالاترین رای است.
ثبت
دانلود
لیست دانلودهای خود را اینجا ببینید.
در صورت کار نکردن لینک های دانلود، مرورگر خود را تغییر دهید و دوباره امتحان کنید.
پیش خرید
ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید
منتشر شد اطلاع بده
نام :
نام خانوادگی :
تلفن همراه * :
ایمیل :
توضیحات :
ارسال