بازی
مستند «بازی»، در چند اپیزود با محوریت بخشیدن به بازی فوتبال ایران و آمریکا در جام جهانی ۱۹۹۸ به بررسی رابطه این دو کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به ویژه به نقش تحریم ها در رابطه ایران و آمریکا و همچنین اهمیت وقایع سال ۸۸ در تشدید تحریم های آمریکا علیه ایران می پردازد.
تماشای آنلاین و دانلود مستند بازی
مستند «بازی» به کارگردانی مهدی نقویان و از محصولات مرکز مستند سوره با استفاده از بازی فوتبال ایران و آمریکا، به بررسی روابط این دو کشور بعد از انقلاب اسلامی و نقش حوادث سال ۸۸ در تشدید تحریم ها علیه ایران می پردازد.
فیلم به کارگردانی مهدی نقویان در سال ۱۳۹۴ ساخته شده است.
شروع بازی تحریم ایران توسط دولت ایالات متحده به همان نخستین روزهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی باز میگردد زمانی که آمریکا دریافت منافعش در ایران از دست رفته و حالا برای جبران بخشی از این سرخوردگی، باید به تحریم های گسترده روی بیاورد.
این روند در طول سال های بعد از جنگ تحمیلی شدت یافت تا آنجا که مهرماه ۱۳۸۸ چند ماهی بعد از شروع فتنه، جلسه ای در واشنگتن برای بررسی وضعیت داخلی ایران تشکیل شد، در آن جلسه که با شرکت کشورهای همفکر صورت گرفته بود، بحث تحریم های جدی تر در دستور کار قرار گرفت.
نمایندگان هفت کشور صنعتی یعنی آمریکا، فرانسه، انگلستان، آلمان، ایتالیا، کانادا و ژاپن به همراه نمایندگانی از عربستان، امارات، استرالیا و کره جنوبی در این جلسه گردهم آمدند تا تحریم های جدیدی علیه ایران وضع کنند در واقع دستور اصلی این جلسه طراحی نقشه ای عملی برای اعمال سنگین ترین تحریم ها علیه جمهوری اسلامی بود.
مستند «بازی» روایتی است از جریان تحریم ها از سال ۱۳۵۷ تا امروز که در دوره های مختلف شاهد تشدید برخی از آنها بوده ایم.
در این فیلم مستند به انواع دستاویزهای آمریکا و متحدانش برای تحریم ایران اشاره شده است، از بهانه های حقوق بشری تا مسائل مربوط به استفاده صلح آمیز ایران از انرژی هسته ای؛ علاوه بر این به جریان سعدآباد، ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت و مسئله برجام هم اشاره می شود.
این فیلم از جمله آثار با موضوع «انقلاب اسلامی» است. از جمله این آثار می توان به مستند بسته ۵۷، مستند مهدی عراقی را بکش، مستند خامنئی، مستند انقلاب در اندونزی، مستند بازگشت، مستند خشاب های خالی، مستند کمیته، مستند خون سار، مستند رزم آرزم، مستند موزائیک انقلابی، پویانمائی وحید، مستند صدای انقلاب، مستند اشعار مادرانه، مستند انقلاب در زابل، مستند مکتب امام، مستند ارثیه پدری، مستند اعلی حضرت که بود، مستند آذرخش و… اشاره نمود.