درد مقدس
این مستند، زندگی جهادی شهید مصطفی چمران در زمان حضور در مدرسه صنعتی"جبل عامل" به عنوان مدیران مدرسه و تلاش این شهید بزرگوار برای شیعیان جنوب لبنان را روایت می کند.
تماشای آنلاین و دانلود درد مقدس
مستند درد مقدس به کارگردانی و نویسندگی میلاد حمیدی و تهیه کنندگی سید امیر حسین جوزی ساخته شده است.
مستند “درد مقدس” برداشتی از زندگی شهید چمران و نقش او در جنوب لبنان را بررسی می کند.در این مستند مصاحبه هایی با شاگردان، دوستان و همراهان دکتر چمران در آن ایام در دو بخش ایران و لبنان و در محیط مدرسه صورت پذیرفته است.
همچنین به حضور ایشان در مدرسه صنعتی «جبل عامل» به عنوان مدیران مدرسه و تلاش این شهید نیز میپردازد.
مدرسه صنعتی جبل عامل، در اوایل دهه ۶۰ میلادی به اهتمام و تلاش امام موسی صدر با این هدف تاسیس شد که جوانان محروم جنوب لبنان که اکثرا پیرو مذهب شیعه بودند در آنجا حرفه ای آموخته و بتوانند وارد بازار کار شوند. در این مدرسه علاوه بر کارگاه های صنعتی و حرفهای، کارگاه های مقاومت و انسان سازی نیز برگزار می شد.
مصاحبین در این مستند، شخصیت علمی و آموزشی و تربیتی شهید چمران، و اقدامات و رهنمود های ایشان در مسیر انسان سازی را شرح داده و نقش این شهید بزرگوار را در امر تربیت آشکار تر نمودند.
مصطفی چمران (۱۳۱۰-۱۳۶۰ ش)، معروف به شهید چمران و دکتر چمران، از شخصیتهای مبارز انقلاب اسلامی، وزیر دفاع دولت موقت جمهوری اسلامی ایران و فرمانده ستاد جنگهای نامنظم در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بود.
او شخصیتی علمی، انقلابی، مبارز، مومن و عارف مسلک بود. چمران در تهران و آمریکا تحصیل کرده و دکترای رشته الکترونیک و فیزیک پلاسما (مهندسی گرافت هستهای) را با درجه ممتازی از دانشگاه آمریکا اخذ کرده است. وی از مبارزان جدی علیه نظام پهلوی بود، دوره نظامی چریکی را در مصر گذرانده و مدت چند سال در لبنان فعالیت داشت. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به وطن آمده و اقدامات گستردهای انجام داد که از جمله آنها ختم غائله کردستان، انتصاب به وزارت دفاع، نماینده مجلس شورای اسلامی، تشکیل لشکرهای مردمی و تشکیل ستاد جنگهای نامنظم بود. شهید چمران خدمات بسیار موثری در جنگ عراق علیه ایران داشت و سرانجام، سال ۱۳۶۰ ش بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید. از این شهید چندین اثر از دستنوشتههایش بر جای مانده است.
این فیلم یکی از آثار منتشر شده در عماریار با موضوع «رژیم صهیونیستی» است. از جمله این آثار می توان به مستند ۷۲ساعت، موشن گرافیک کووید ۱۹۴۸، مستند سقوط اسطوره، مستند عملیات سیانور، نماهنگ فلسطین، موشن گرافیک قدرت سایه، فیلم داستانی هدیه، مستند به سوی آسمان، فیلم داستانی نگین سلیمانی، مستند قصه های قدس، مستند سلاح مقاومت فلسطین، مستند اسرائیل شکاف از درون، مستند غریبه ای از غرب، مستند هاکریا ۲۰۴۰، مستند قصه های مقاومت، مستند غزه ۸۵مایل، فیلم سینمایی عیون الحرامیه، مستند سواحل اشک و زیتون و… اشاره نمود.