اشعار مادرانه
مستند «اشعار مادرانه»، روایتی از زندگی سیدمحمدکاظم دانش است. سید محمدکاظم دانش که از مکتب خانه و حوزه علمیه به کرسی نمایندگی دزفول در مجلس شورای اسلامی رسید همیشه به جملهای معتقد بود که مدت ها پیش برای مردمش به زبان آورده بود؛ …. برای تصاحب کرسی به مجلس نمی روم، می روم تا محاسنم را به خون خود رنگین کنم.
تماشای آنلاین و دانلود اشعار مادرانه
مستمد اشعار مادرانه به کارگردانی و نویسندگی شمسالدین آروند ساخته شده است.
برای تصاحب به کرسی مجلس نمیروم، میروم تا محاسنم را به خون خود رنگین کنم. جمله ای که شهید سید محمد کاظم دانش مدتها پیش برای مردمش به زبان آورد.
شهید سید محمدکاظم دانش در ششم آبان ۱۳۱۸ در شهرستان دزفول در خانوادهای روحانی دیده به جهان گشود. پدر و اجداد وی از روحانیون بهنام منطقه دزفول و اطراف آن بودند. وی همزمان با شهدای هفتم تیرماه به شهادت رسید.
فاجعه شهادت ۷۲ تن از خدمتگزاران اسلام در ۷ تیر ۶۰ فصل خونینی در تاریخ انقلاب اسلامی بود. فصلی که ایادی سرسپرده، ماهیت پلید خود را نشان دادند و برگزیدگان ملت را به مسلخ عشق بردند. پیش از این انقلاب دوم رخ داده بود و لانه جاسوسی آمریکا، به اشغال حزبالله درآمده بود و حملات اجانب برای براندازی نظام نوپای جمهوری اسلامی به اوج خود رسیده بود.
جنگ، ترور مردم بیدفاع کوچه و بازار، محاصره اقتصادی و دهها ترفند ضد انسانی دیگر برای این بود که مردم دست از حکومت اسلامی بشویند و استقلال و آزادی خود را واگذارند. در این میان تلاش مذبوحانه و ناجوانمردانهای به وقوع پیوست که حاصل آن شهادت سرداران مجلس و دولت ایران بود.
این فیلم یکی از آثار منتشر شده در عماریار با موضوع «تروریسم» است. از جمله این آثار میتوان به موشن گرافیک ترور سلیمانی هسته ای، مستند به نام خلق، مستند عمق میدان، فیلم سینمایی بادیگارد، فیلم داستانی کیف، مستند بهشتی برای ملت، مستند قاسم، مستند آقای دادستان، پویانمایی وحید، مستند میراث مجید، مستند کفن مشکی، مستند یک روز به خصوص، مستند فرزند کبیر کوه، فیلم داستانی ساحل امن، مستند قصر قند، مستند آقای وکیل، مستند پرونده ناتمام، و… اشاره کرد.