استادیوم سیاسی
مستند «استادیوم سیاسی»، به چگونگی وقوع انقلاب فرهنگی و همچنین نتایج آن می پردازد و در طول مستند با دانشجویان، صاحب نظران و مدیران وقت نیز مصاحبه هایی صورت میگیرد.
تماشای آنلاین و دانلود استادیوم سیاسی
مستند استادیوم سیاسی به کارگردانی و نویسندگی ایمان گودرزی و تهیه کنندگی احمد شفیعی می باشد.
این مستند به چگونگی وقوع انقلاب فرهنگی و همچنین نتایج آن می پردازد و در طول مستند با دانشجویان، صاحب نظران و مدیران وقت نیز مصاحبه هایی صورت میگیرد.
اساساً دانشگاه به عنوان یک نظام علمی را نباید جزئی از نظام اجتماعی اسلامی تلقی کرد زیرا دانشگاه حاصل تمدن مدرن و جزئی از آن سیستم است. سابقه ورود و تأسیس دانشگاه به ایران به تأسیس دارالفنون باز میگردد. در حقیقت دارالفنون ریشه و مادر دانشگاههای ایران است که سالها بعد از تأسیس آن، نخستین دانشکدهها از آن به وجود آمده. دارالفنون در مقام یک نهاد آموزشی پیشرو بود و بر اندیشه و آگاهی جامعه اثر گذاشت.
اما دارالفنون و دانشگاه تهران، کپی مستقیمی از روی الگوهای اروپایی بودند. تأسیس دارالفنون و بعد از آن مؤسسات و دانشگاههای دیگر، یکی از ریشههای غربزدگی ایران محسوب میشوند. در واقع از نظر تأسیسات آموزشی، احداث اولین دانشگاه در سال ۱۳۱۲ هجری شمسی در ایران و توسعه مدارس جدید، مقارن است با حداکثر تلاش گروههای اجتماعی غربپسند در برنامههای اجتماعی آنان برای انطباق اوضاع فرهنگی و اجتماعی جامعه ایران، با آن نوعی که در اروپا وجود داشتهاست. همچنین نادیدهگرفتن هویت ملی و دینی و حذف شیوههای سنتی تربیتی و تعلیماتی و احیاناً مبارزه با آن، شرط مکمل محسوب میشد. بدین ترتیب دانشگاه به عنوان قطعهای از پازل تمدن غرب، برای رفع نیازمندیهای انقلاب اسلامی ناکارآمد و مضر خواهد بود و میبایست آن را براساس نظام اسلامی متحول ساخت. این نسخه کپیسازیشده نهاد دانشگاه در ایران از کشورهای صنعتی، هنوز نتوانسته به یک نهاد بومی ریشهدار تبدیل شود. در دوران انقلاب نیز این کپیها تکثیر شدهاند و کیفیت آموزش عالی نیز در اثر تورم تعداد دانشجویان به سطح نازلی رسیده و موقعیت اجتماعی آن را پریشان کردهاست. پدیده مثبت ارتباط دانشگاه و جامعه، که نهایتاً منجر به بومیشدن آن میشود، هنوز متعادل نشدهاست بدین سبب دانشگاههای ایران در انتظار انقلاب فرهنگی برای تحول و تطابق در نظامی جدید و متفاوت از مدرنیته میباشند.
این فیلم از جمله آثار با موضوع «پیروزی انقلاب اسلامی» است. از جمله این آثار می توان به مستند بسته ۵۷، مستند مهدی عراقی را بکش، مستند خامنئی، مستند انقلاب در اندونزی، مستند بازگشت، مستند خشاب های خالی، مستند کمیته، مستند خون سار، مستند رزم آرزم، مستند موزائیک انقلابی، پویانمائی وحید، مستند صدای انقلاب، مستند اشعار مادرانه، مستند انقلاب در زابل، مستند مکتب امام، مستند ارثیه پدری، مستند اعلی حضرت که بود، مستند آذرخش و… اشاره نمود.