ویروس
فیلم داستانی «ویروس»، روایتگر داستان شیوع هنیپاویروس (NIPAH) در ایالت کرالا واقع در جنوب هند است؛ جایی که این ویروس مرگبار در حال پخش شدن بوده و حالا عده ای دانشمند می خواهند قبل از نابودی بشر توسط ویروس واگیردار آن را نابود کنند اما...
تماشای آنلاین و دانلود فیلم سینمایی ویروس
این فیلم بر اساس رویدادی واقعی، مراحل مختلف اپیدمی یک ویروس خطرناک را از شناسایی تا نابودی کامل آن دنبال میکند و لحظات قهرمانانه گروهی از افراد شجاع و جان بر کف برای کنترل موثر ویروس و جلوگیری از گسترش بیشتر آن را به تصویر میکشد. همچنین ویروس، روایتگر ترس جمعی ایجاد شده توسط شیوع این بیماری و چگونگی زندگی و مراقبتهای بهداشتی مردم، قربانیان و متخصصان میباشد.ویروس هنیپا در استان کرالا به مرحله همه گیری می رسد. اما با تلاش و مبارزه چندین نفر موفق می شوند این ویروس را مهار کنند.
ویروس فیلمی درام و مهیج، محصول سال ۲۰۱۹ کشور هند به کارگردانی عاشق ابو است و بازیگرانی چون پارواتی تیروت، تووینو توماس، سوبین شهیر، مدونا سباستین، سرینات باسی، نبیولا، عاصف علی و دیلیش پوتان در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند.
این فیلم که بر اساس همهگیری ویروس هنیپا در کرالای هندوستان ساخته شده، اولین بار در ۷ ژوئن ۲۰۱۹ در کشورهای آلمان و آمریکا بر روی پرده رفت و موفق شد به فروش ۶۲۷ هزار دلاری در جهان دست پیدا کند.
ویروس نیپاه از کجا آمده است؟
این ویروس برای نخستین بار در سال ۱۹۹۸ در قریه مالیزیایی «سونگای نیپاه» کشف شد و نامش نیز از همانجا گرفته شده است. آن جا پس از شیوع این ویروس، تقریبا ۳۰۰ تن به آن مبتلا شدند. در عرض یک سال بیش از ۱۰۰ تن از مبتلایان جان باختند. بیشتر، خفاش های میوه خوار به این ویروس مبتلا می شوند. اما حیوانات دیگر مانند خوک، گاو و حتی انسان ها نیز به آن مبتلا می شوند. پس از نخستین واقعه، مقام های مالیزیایی دستور کشتن میلیون ها خوک را صادر کردند.
این ویروس چگونه انتقال می یابد؟
انسان ها و حیوانات می توانند به طور مستقیم از طریق گرفتن مواد بیماری زای معلق در فضا و یا قطراتی که در هنگام صحبت به همراه بزاق از دهان، از طریق عطسه و سرفه بیرون می آید، و یا از طریق لمس مواد آلوده به این ویروس مبتلا شوند. مصرف میوه های آلوده، به طور مثال میوه هایی که خفاش ها قبلا از آن مصرف کرده باشند، می تواند باعث ابتلا به ویروس نیپاه شود.
در سال ۲۰۰۴ در بنگله دیش این ویروس در میان اشخاصی بروز کرد که شربت خام نخل یا درخت خرما را نوشیده بودند. این شربت از میوه نخل درست نمی شود، بلکه از خود درخت به دست می آید. بعدا معلوم شد که این درخت با بقایای آب دهان (بزاق) و ادرار خفاش ها آلوده بوده است.
تازه ترین مورد شیوع این ویروس در هند احتمالا به آلودگی آب آشامیدنی ارتباط دارد: در چاه آب خانه یک خانواده متاثر از این حادثه در قریه چانگاروت، بعدها شمار زیادی خفاش مرده پیدا شد. قریه چانگاروت بخشی از منطقه کوژیکود است که در ایالت کرالای هندوستان موقعیت دارد. نخست شمار زیادی از اعضای یک خانواده به آن مبتلا شدند. بعدها این ویروس به شماری از آشنایان آن خانواده سرایت کرد.
این فیلم یکی از آثار منتشر شده در عماریار با موضوع «ویروس کرونا» است. از جمله این آثار میتوان به مستند رمزگشایی از یک اپیدمی، فیلم داستانی پرستار، مستند فتح کرونا، فیلم داستانی بانی، مستند جدال با پاندمی، فیلم داستانی ازدواج به وقت کرونا، مستند زاده بحران، فیلم داستانی سوپرایز، مستند افتر کرونا، مستند مسابقه خانه ما، فیلم داستانی کرونا بدر و… اشاره کرد.