موشک دوست داشتنی
مستند «موشک دوست داشتنی»، به مضرات استفاده از پیام رسانهای خارجی و فواید استفاده از پیام رسانهای داخلی و تاریخچه آنها میپردازد.
تماشای آنلاین و دانلود مستند موشک دوست داشتنی
مستندی است پیرامون تاریخچه پیام رسان ها و بررسی نکات مثبت و منفی آن و همچنین بررسی مضرات استفاده از پیام رسان های خارجی و فواید استفاده از پیام رسان های داخلی.
در سال ۱۹۸۵ یعنی قبل از شکل گیری اینترنت جهانی شرکت کومودور بر روی کامپیوترهای کومودور ۶۸ و ۱۲۴ خود قابلیتی را با نام کیو لینک ارائه داد. این قابلیت به کاربران این سیستم ها امکان چت چند نفره و به اشتراک گذاری فایل را از طریق اتصال به مودم فراهم می کرد. در سال ۱۹۹۱ کیو لینک به AOL تغییر نام داد . در اواسط دهه نود و پس از شکل گیری اینترنت جهانی، این شرکت از شرکت های پیشرو اینترنت در آمریکا بود.
در سال ۱۹۷۷ این کمپانی AIM را راه اندازی کرد که مخفف AOL instant massage است. در این نرم افزار کاربران می توانستند پیام هایشان را برای هم ارسال کنند در اتاق های چت نیز امکان چت گروهی برای کاربران وجود داشت.
یاهو مسنجر با نام اولیه یاهو پیجر برای اولین بار در سال ۱۹۹۸ توسط یاهو معرفی شد. با داشتن حساب کاربری یا همان ایمیل یاهو، امکان ورود به این مسنجر وجود داشت. در یاهو مسنجر نیز همانند AOL چت روم ها، امکان چت گروهی را فراهم می کردند.
گوگل تالک یا جی تالک نام سرویس پیام رسانی بود که توسط گوگل ارائه شده بود بسیار دیرتر از یاهو ارائه شد و نتوانست همچون یاهو مسنجر موفق باشد.
مای اسپیش آی ام ، مسنجر MSN ، سرویس چت فیسبوک از دیگر سرویس های پیام رسان بودند. اما تعداد کاربران تمامی این نرما افزارهای پیام رسان های گفته شده کمتر از تعداد کاربران امروزی اپلیکیشن های پیام رسان است.
با ورود گوشی های هوشمند نرم افزارهای پیام رسانی چون یاهو مسنجر و یا جی تالک که برای ویندوز طراحی شده بودند و یا تحت وب ارائه می شدند جای خود را به اپلیکیشن های پیام رسان در بستر اندرویید و یا آی. او. اس دادند.
قبل از گوشی های هوشمند و عرضه نخستین اپ های پیام رسان شرکت های مخابراتی سود سرشاری را به واسطه تبادل اس. ام.اس میان مشترکینشان به جیب می زدند.
با ورود اولین اپلیکیشن های پیام رسان نظیر واتس اپ و کیک به تدریج میزان ارسال اس. ام. اس در دنیا سیر نزولی پیدا کرد.
این فیلم یکی از مجموعه آثار منتشر شده در عماریار با موضوع «سبک زندگی غربی و مدرنیته» است. از جمله این آثار میتوان به مجموعه مستند ضد، فیلم داستانی نفرس، انیمیشن کامی و کتی، مستند دیوارکش، مستند تروکاژ، مستند ما همه کارگردانیم، انیمیشن بیشه، انیمیشن بختک، مستند جورچین، فیلم داستانی افسون حلقه، فیلم داستانی رو به قبله، مستند باشگاه شهرت، مستند بدون فیلتر، مستند موج منفی، انیمیشن شیرین و فرهاد، مستند مک دونالدز، مستند موشک دوست داشتنی و… اشاره کرد.