عسل سیاه
فیلم سینمایی «عسل سیاه»، روایتگر یک جوان مصری است که در دوران کودکی به آمریکا مهاجرت کرده و پس از ۲۰ سال به کشورش برمی گردد. او در این سفر با مشکلات فراوانی روبرو می شود اما بعد از آنکه پاسپورت خود را از دست می دهد به محلات قدیمی و بومی مصر که در آن بزرگ شده بر می گردد و ...
تماشای آنلاین و دانلود عسل سیاه
فیلم عسل سیاه به کارگردانی خالد مرعی و نویسندگی خالد دیاب ساخته شده است.
فیلم «عسل سیاه»، روایتگر واقعیت زشت و زیبای مصر در قالب طنز است.
فیلم «عسل سیاه» داستان یک مصری مهاجر است که پس از ۲۰ سال از آمریکا به کشورش برمیگردد اما در این میان با رفتارهای خشن پلیس روبرو میشود و او که گذرنامه خود را به این امید که دیگر به آمریکا برنمیگردد، در آمریکا رها کرده و با مشکلات بسیاری در هتل، مراکز پلیس و با رانندگان تاکسی مواجه میشود تا این که دوستانش گذرنامه او را برایش ارسال میکنند. پس از آن که وی به گذرنامه و اوراق هویتش دست مییابد به این گمان است که راهها برای او باز میشود اما این بار بیش از قبل با مشکلات امنیتی، فساد کارمندان ادارهها و سوءاستفاده شهروندان مصری روبرو میشود چراکه آنها از هر فردی که آمریکایی باشد، متنفرند و در نهایت او در میان دو راهی قرار میگیرد که در مصر بماند و یا به آمریکا بازگردد. «احمد حلمی» بازیگر نقش اول این فیلم در این میان با فردی آشنا میشود که مشکلات و بیماریها جامعه مصر را انکار نمیکند اما در پایان این تونل تاریک نوری را میبیند و در این سیاهی زندگی طعمی از عسل را حس میکند که جز مصریان آن را حس نمیکنند و این باعث میشود تا قهرمان داستان قبل از پرواز هواپیمایش به سمت آمریکا، به مصر برمیگردد. خالد دیاب نویسنده این فیلم درباره پیام این فیلم سینمایی به پایگاه خبری شبکه الجزیره میگوید: با وجود همه مشکلات که غیرقابل شمارش است اما مصر زیباییهایی دارد که در آن بمانیم، به آن عشق بورزیم و آن ملت پاک، اخلاق نیکو و کانون گرم خانواده است که در غرب نمییابید. وی همچنین با رد این سخن که فیلم توهین به ملت مصر است، تاکید میکند: فیلم از واقعیتهای جامعه مصر بهره میبرد و همانگونه که کارمندان رشوهگیر را به نمایش درمیآورد، کارمندان صالح را نیز نشان میدهد. دیاب با اشاره به استفاده از طنز در این فیلم برای نقد جامعه میافزاید: پیام فیلم غیرقابل هضم بود لذا طنز به عنوان آبی برای هضم این داروی تلخ لازم یود.
این فیلم از مجموعه آثار با موضوع «سینمای جهان عرب» منتشر شده است. از جمله آثار این مجموعه می توان به سریال نگهبان قدس (حارس القدس)، مستند ۱۸ تحت تعقیب، مستند زنانی با گوشواره های باروتی، فیلم سینمایی مولانا، فیلم سینمایی نواره، مستند سلاح مقاومت فلسطین، نماهنگ فدای مرقد، فیلم سینمایی عسل سیاه و… اشاره نمود.