مولانا
فیلم سینمایی «مولانا»، بر اساس رمانی از یک چهره روشنفکر مصری علیه اخوانالمسلمین ساخته شده است موجب درگیری لفظی علمای ضداخوان الازهر و روشنفکران مصری در رسانههای این کشور شد.
حکومت ناموفق اخوانالمسلمین مصر پس از جنبشهای موسوم به بیداری اسلامی در منطقه جنوب غرب آسیا منجر به این شد که مردم این کشور تا حدی نسبت به توانمندی و صلاحیت این جریان ریشهدار اسلامی تردید کنند.
محمد مرسی که هم اکنون در زندان به سر میبرد در مدت زمان ریاست جمهوری خود دست به اشتباهات فاحشی زد و فرصت تشکیل حکومت اسلامی در این کشور را از بین برد؛ شکستی که خیلیها آن را ناشی از نبود یک رهبر کاریزماتیک و هوشیار قلمداد کردند.
حالا و پس از فروکش کردن موج بیداری اسلامی زمینه برای خلق اثری سینمایی از سوی فیلمسازی به نام مجدی احمد علی فراهم آمده است تا به نقد اخوانالمسلمین بپردازد، هرچند او مدعی است که فیلمش نه تنها ضداخوان نیست بلکه به نفع این جریان ساخته شده است.
تماشای آنلاین و دانلود فیلم سینمایی مولانا
فیلم سینمایی مولانا که بر اساس رمانی از یک چهره روشنفکر مصری علیه اخوانالمسلمین ساخته شده است موجب درگیری لفظی علمای ضداخوان الازهر و روشنفکران مصری در رسانههای این کشور شد. حکومت ناموفق اخوانالمسلمین مصر پس از جنبشهای موسوم به بیداری اسلامی در منطقه جنوب غرب آسیا منجر به این شد که مردم این کشور تا حدی نسبت به توانمندی و صلاحیت این جریان ریشهدار اسلامی تردید کنند. محمد مرسی که هم اکنون در زندان به سر میبرد در مدت زمان ریاست جمهوری خود دست به اشتباهات فاحشی زد و فرصت تشکیل حکومت اسلامی در این کشور را از بین برد؛ شکستی که خیلیها آن را ناشی از نبود یک رهبر کاریزماتیک و هوشیار قلمداد کردند. حالا و پس از فروکش کردن موج بیداری اسلامی زمینه برای خلق اثری سینمایی از سوی فیلمسازی به نام مجدی احمد علی فراهم آمده است تا به نقد اخوانالمسلمین بپردازد، هرچند او مدعی است که فیلمش نه تنها ضداخوان نیست بلکه به نفع این جریان ساخته شده است.
«مولانا» اقتباسی از رمان «مولانا السید» نوشته یک چهره روشنفکر مصری به نام «ابراهیم عیسی» است که بهرغم مخالفت با عربستان در جنگ یمن با اسلامگرایان میانه خوبی ندارد. اما علمای دینی همراه با الازهر که بعضاً با اسلامگرایان نیز میانه خوبی ندارند، انتقاد اصلی را از ساخت این فیلم داشتهاند و از الازهر و وزارت اوقاف مصر خواستهاند جلوی پخش آن را بگیرند چراکه «فیلم دارای صحنههایی است که لباس شیوخ الازهر و علمای آن را به سخره گرفته و آنها را تجار دین و کسانی نشان داده که بر اساس هوای نفس فتوا صادر میکنند.
این فیلم یکی از آثار منتشر شده در عماریار با عنوان «سینما و تلویزیون جهان اسلام» است. از جمله این آثار می توان به فیلم سینمایی مولانا، فیلم سینمایی نواره، مستند اسرائیل، شکاف از درون، مستند ارتش مصر از جنگ تا بیزینس، مستند سلاح مقاومت فلسطین، فیلم داستانی هدیه، مستند ترور دانشمدان هسته ای عرب، فیلم سینمایی پدر، نماهنگ فدای مرقد، فیلم سینمایی ابوزینب، فیلم سینمایی عسل سیاه، فیلم سینمایی زمستانی که گذشت، سریال حارس القدس (نگهبان قدس)، سریال مدیرکل۲، فیلم سینمایی عیون الحرامیه، مستند روزهایی در اردوگاه و… اشاره نمود.