سلاح مقاومت فلسطین
مستند «سلاح مقاومت فلسطین»، روایتی از چگونگی تامین سلاح توسط گروه های مقاومت فلسطینی است و همچنین از تونل های اسرارآمیز زیرزمینی تا سلاح هایی که از اعماق دریا به دست مجاهدین فلسطینی میرسد پرده برداشته می شود.
تماشای آنلاین و دانلود مستند سلاح مقاومت فلسطین
در این مستند با چگونگی تامین سلاح توسط گروه های مقاومت فلسطینی آشنا خواهیم شد.
و همچنین از تونل های اسرارآمیز زیرزمینی تا سلاح هایی که از اعماق دریا به دست مجاهدین فلسطینی میرسد پرده برداشته میشود.
پس از معامله قرن و پس از آن که سودان – که از مهمترین معبرهای رساندن سلاح به دست مبارزان فلسطینی بود – از زمره حامیان مسئله فلسطین خارج شد، چگونگی تامین سلاح حماس و جهاد اسلامی به سوالی مهم تبدیل شده است.
معاملهٔ قرن یا طرح صلح ترامپ پیشنهاد صلح بین اسرائیل و فلسطین به منظور حل و فصل منازعه فلسطین و اسرائیل است، که توسط دونالد ترامپ رئیسجمهور سابق ایالات متحده مطرح شد. این طرح به ابتکار جرد کوشنر مشاور ارشد رئیسجمهور وقت آمریکا تدوین شدهاست. خبرگزاریهای مختلف از این طرح به عنوان «معامله قرن» یاد کردهاند، گرچه سندی در دست نیست که دونالد ترامپ رئیسجمهور سابق آمریکا یا دولت ترامپ از این نام استفاده کرده باشند. طبق این طرح، اسرائیل در ازای دریافت امتیازهایی فراتر از تعهدات قبلی سازمان آزادیبخش فلسطین و قطعنامههای شورای امنیت، و اِلحاق بخشهایی از مناطق اشغالشده به خاک خود، با تشکیل دولت مستقل فلسطینی موافقت میکند.
محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و بسیاری از مقامات فلسطینی و کشورهای دیگر با این طرح به شدت مخالفت کردهاند. بنا به گمانهزنی روزنامهٔ «اسرائیلهیوم» نزدیک به بنیامین نتانیاهو از مفاد معامله، اگر سازمانهای فلسطینی طرح ترامپ را نپذیرند، احتمال دارد آمریکا مانع از رسیدن برخی کمکها به فلسطینیها شود.
این طرح قرار است برای پایان دادن به بیش از ۷۰ سال منازعه فلسطین-اسرائیل پیشنهاد شود. بر اساس این طرح بخشهایی دیگر از فلسطین شامل نیمی از کرانهٔ باختری و بخشی از بیتالمقدس شرقی که از نظر جامعهٔ جهانی به دولت فلسطین تعلق دارد، به اسرائیل واگذار میشود، و در عوض اسرائیل با تشکیل کشور مستقل فلسطینی در نیمهٔ دیگر کرانهٔ باختری و تمام نوار غزه و چندین محله از بیتالمقدس شرقی موافقت میکند. بر اساس این طرح شهر ابودیس به جای بیتالمقدس بهعنوان پایتخت فلسطین در نظر گرفته خواهد شد. همچنین طبق این طرح فلسطینیان باید از حق بازگشت به سرزمین خود که در طبق قطعنامهٔ ۱۹۴ شورای امنیت به رسمیت شناخت شده صرفنظر کنند.
این فیلم یکی از آثار منتشر شده در عماریار با عنوان «سینما و تلویزیون جهان اسلام» است. از جمله این آثار می توان به فیلم سینمایی مولانا، فیلم سینمایی نواره، مستند اسرائیل، شکاف از درون، مستند ارتش مصر از جنگ تا بیزینس، مستند سلاح مقاومت فلسطین، فیلم داستانی هدیه، مستند ترور دانشمدان هسته ای عرب، فیلم سینمایی پدر، نماهنگ فدای مرقد، فیلم سینمایی ابوزینب، فیلم سینمایی عسل سیاه، فیلم سینمایی زمستانی که گذشت، سریال حارس القدس (نگهبان قدس)، سریال مدیرکل۲، فیلم سینمایی عیون الحرامیه، مستند روزهایی در اردوگاه و… اشاره نمود.