سقا
انیمیشن «سقا»، سفری به هزار و چهارصد سال پیش را فراهم میکند تا با استفاده از فناوری واقعیت مجازی، قدم در نخلستانهای اطراف فرات نهاده و شاهد ایثارگری حضرت عباس (ع) باشیم.
پروژه VR (واقعیت مجازی) سقا تلاش میکند تا گوشهای از رشادتهای حضرت ابوالفضل (ع) را در برابر هزاران سرباز سپاه کفر نمایش بدهد.
تماشای آنلاین و دانلود انیمیشن سقا
روایت نبرد یک نفره حضرت عباس (ع) با یزیدیان در راه آب آوردن از فرات به خیمه گاه وشهادت ایشان را به صورت واقعیت مجازی به تصویر می کشد.
عباس بن علی بی ابیطالب (سال ۲۶ قمری-سال ۶۱ قمری) مشهور به ابوالفضل پنجمین پسر امام علی(ع) و اولین فرزند امالبنین است. مهمترین فراز زندگی او حضور در واقعه کربلا و شهادت در روز عاشورا است. درباره زندگی و احوالاتش تا قبل از محرم سال ۶۱ قمری اطلاعات چندانی وجود ندارد. جز اینکه بر اساس برخی گزارشها در جنگ صفین حضور داشته است.
او در واقعه کربلا فرمانده و پرچمدار سپاه امام حسین(ع) بود و برای همراهان امام حسین(ع) از فرات آب آورد. عباس به همراه برادرانش دو اماننامه از طرف عبیدالله بن زیاد را رد کردند و در سپاه امام حسین(ع) جنگیدند و شهید شدند. به گفته برخی از کتابهای مقتل، در روز عاشورا در حالی که دو دستش بریده شده بود و گرز آهنین بر سرش فرود آمده بود، شهید شد. برخی، گریه امام حسین(ع) بر بالین او را گزارش کردهاند.
برخی منابع او را دارای قدی بسیار بلند و چهرهای زیبا توصیف کردهاند. امامان شیعه در احادیثی مقام بالایی برای حضرت عباس در بهشت بیان کردهاند و نیز کرامات فراوانی از او با مضمون برآورده کردن حاجات مردم حتی غیرشیعیان و غیرمسلمانان نقل شده است.
شیعیان برای حضرت عباس جایگاه معنوی بالایی قائلند؛ او را باب الحوائج میخوانند و به او متوسل میشوند. حرم حضرت عباس در نزدیکی حرم امام حسین(ع) یکی از مهمترین مکانهای زیارتی شیعیان است. همچنین شیعیان از او با تعبیر سقای کربلا یاد میکنند و روز تاسوعا، نهم محرم را به یاد حضرت عباس عزاداری میکنند. این روز در ایران تعطیل عمومی است. همچنین در ایران روز تولد حضرت عباس با عنوان روز جانباز نامگذاری شده است. مکانهای متعددی همچون سقاخانه، عباسیه و سقانفار به نام حضرت عباس ساخته شده است.
این فیلم یک ا مجموعه آثار منتشر شده در عماریار با موضوع «شهادت امام حسین(ع)» است. از جمله این آثار میتوان به نماهنگ روضه خانگی، مستند حاج مرزوق، نماهنگ دو خط دلتنگی، موشن گرافیک یاران حسین، نماهنگ فدای مرقد، مستند مداح، مستند و کویر شاهد بود، مستند بچه های هیمالیا، ویژه برنامه پرچمدار کوچک، مستند نخل شمرون، نماهنگ اجر، مستند ماجرای تایلند، مستند سید ظهیر، نماهنگ مجلس یاران حسین، مستند سقا، مستند سد باقر، نماهنگ خانه زاد، مستند حسین کیست، موشن گرافیک طف، مستند ترکیب بند، مستند مثل سرو، مستند تکیه نفرآباد، مستند آوای شب دهم، مستند چهار پایه و… اشاره کرد.