شیرجان
مستند «شیرجان»، روایتی است از زندگی شهید شیرمحمد طاطار، روستایی زادهای اهل ترکمن است که به دلیل خدمات و دلسوزی نسبت به محرومان منطقه با بالاترین رأی از سوی مردم برای شورای اسلامی روستای قرهسو انتخاب میشود؛ او با شناختی که از طوایف مختلف ترکمن و بلوچ در منطقه دارد تلاش میکند تا با اتحاد شیعه و سنی به رفع مشکلات مردم بپردازد.
تماشای آنلاین و دانلود مستند شیرجان
مستند شیرجان، روایتی است از زندگی شهید شیرمحمد طاطار، روستایی زادهای اهل ترکمن است. شهید «شیرمحمد طاطار» در سال ۱۳۴۰ در روستای قره سو شهرستان گنبد کاووس استان گلستان به دنیا آمد. خانواده اش از خانواده های اصیل ترکمن از طائفه قان یاقماز بود. وی در ۱۵ سالگی پدرش را از دست داد و مسئولیت خانواده را عهده دار شد اما روزهای سخت زندگی نه تنها او را منزوی نکرد بلکه از او مدیری توانمند در عرصه ی خانواده و اجتماع ساخت. بحث های مذهبی «شیرمحمد» در دوران دانشگاه با دانشجویان شیعه، موجب جرقه ی هدایت در وجود او شد ولی آنچه در مکتب اهل بیت علیهم السلام برای او بسیار جذابیت داشت، وجود «عدل و امامت» در اصول دین بود که مانع پیدایش قلداران و زور مداران در سطح جامعه می شود. وی در سال ۱۳۸۰ به مکتب تشیع پیوست و بعد از سه ماه آن را رسما اعلام کرد. او یک جمله معروف داشت که همه کسانی که با او در ارتباط بودند هنوز نقل می کنند که می گفت: ما ۱۴۰۰ سال به اهل بیت علیهم السلام بدهکاریم دعا کنید ما اهل بیت علیهم السلام را آن طور که هست، بشناسیم. «شیر محمد طاطار» پس از گرویدن به مکتب اهل بیت علیهم السلام در سال ۱۳۸۵ کاندیدای شورای روستای«قره سو» شد و علی رقم اینکه رقیبانش کارشکنی کردند اما محبوبیت او به قدری بود که توانست به عنوان نفر اول در شورا انتخاب شود. او علاوه بر فعالیت های عمرانی گسترده در روستا، ایده های فرهنگی خوب از جمله برنامه ای با عنوان «قربان تا غدیر» را در «ترکمن صحرا» اجرا کرد که در این برنامه علمای اهل سنت ترکمن هم شرکت می کردند. شیرمحمد طاطار در شب ۱۷ فروردین ۱۳۸۷ از گرگان برگشت و مستقیم به دفتر شورا رفت. ساعت ۱۲ شب وقتی به منزل رفت، یک نفر به لهجه ای که وانمود می کرد ترکمن است او را صدا زد. شیر محمد در آن تاریکی از منزل بیرون رفت که ناگاه با سه نقاب دار مواجه شد. آنها در تاریکی شب با وی درگیر شدند و با ۲۱ ضربه قمه او را به شهادت رساندند.
این فیلم، از جمله آثار با موضوع «وحدت و تقریب مذاهب» است. از جمله این فیلم ها می توان به مستند داستان تقریب، مستند طهارت محمد (ص)، مستند قزل امام، مستند دوست قدیمی، مستند استقامت کن، مستند نماهنگ محمد اشاره کرد.