خاطرات سعدآباد
مستند «خاطرات سعدآباد»، روایت نقل قولهای چهرههای نزدیک به محمدرضا پهلوی دربارهی اتفاقاتی خاص از ۳۷سال است.
این نقل قولهای مستند که از جانب افرادی چون حسین فردوست، اشرف پهلوی، پرویز راجی، ویلیام سولیوان سفیر آمریکا در تهران، ویلیام شوکراس روزنامهنگار، علی شهبازی،آنتونی پارسونز سفیر بریتانیا و بسیاری دیگر است، تصویری بیواسطه از ماجراهایی ارائه میدهد که محمدرضا شاه پای ثابت آنهاست.
تماشای آنلاین و دانلود خاطرات سعد آباد
مستند خاطرات سعد آباد به کارگردانی یوسف جعفری ساخته شده است.
مستند خاطرات سعد آباد در مورد به سلطنت نشستن محمدرضا شاه و اخلاق و روحیات او وهمچنین برخورد او با اطرافیانش و درباریان است که از زبان همراهان و نزدیکان او میباشد.
افرادی همچون هم چون «حسین فردوست» «اشرف پهلوی» «ویلیام سولیوان سفیر آمریکا در تهران» و بسیاری دیگر از افراد را بیان کرده و نحوه برخورد وی با مسائل اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی را به تصویر می کشد.
محمدرضا پهلوی در ۴ آبان، در بیمارستان احمدیه تهران به دنیا آمد مادرش تاج الملوک همسر دوم رضاخان بود. وی زندگیاش را در خانه کوچک اجارهای در کوچه نان روغنیها؛ خیابان جلیل آباد سابق آغاز و کمی بعد به خانهای بزرگتر در خیابان حسن آباد انتقال یافت.
پس از انتصاب رضاخان به فرماندهی فوج، زمین وسیعی در چهار راه امیریه خریداری و ساختمانی در آن بنا گردید.
در شانزدهمین ماه تولد محمدرضا، رضاخان طی کودتایی ابتدا وزیر جنگ و سپس رئیسالوزاء شد. محمدرضا تا شش سالگی تحت مراقبت مادرش بود
در آذر ۱۳۰۴ با خلع قاجاریه و تشکیل مجلس موسسان، رضاخان در ۴ اریبهشت ۱۳۰۵ش. تاجگذاری و محمدرضا در شش سالگی ولیعهد ایران شد.
محمدرضا شاه پهلوی (زاده ۴ آبان ۱۲۹۸ در تهران – درگذشت ۵ مرداد ۱۳۵۹ در قاهره) دومین پادشاه دودمان پهلوی و آخرین پادشاه ایران بود که از ۲۵ شهریور ۱۳۲۰ تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ بر ایران حکومت کرد. محمدرضاشاه اولین بار در پی اشغال ایران در جنگ جهانی دوم و دومین بار با کودتای ۲۸ مرداد به قدرت رسید و با انقلاب ۱۳۵۷ از حکومت برکنار شد.
این فیلم از جمله آثار با موضوع «پیروزی انقلاب اسلامی» است. از جمله این آثار می توان به مستند بسته ۵۷، مستند مهدی عراقی را بکش، مستند خامنئی، مستند انقلاب در اندونزی، مستند بازگشت، مستند خشاب های خالی، مستند کمیته، مستند خون سار، مستند رزم آرزم، مستند موزائیک انقلابی، پویانمائی وحید، مستند صدای انقلاب، مستند اشعار مادرانه، مستند انقلاب در زابل، مستند مکتب امام، مستند ارثیه پدری، مستند اعلی حضرت که بود، مستند آذرخش و… اشاره نمود.