از خون جون
مستند «از خون جون»، که نام آن برگرفته از «جُون» غلام آفریقاییتباری استکه در روزعاشورا در رکاب سیدالشهداء(ع) به شهادت رسید.
روایتی از شکل گیری و گسترش مذهب تشیع به همت «شیخ ابراهیم زکزاکی» در نیجریه است. این مستند میکوشد تا آنچه که در نیجریه برای شیعیان رخ میدهد را از نزدیک به تصویر بکشد.
تماشای آنلاین و دانلود از خون جون
مستند ازخون جون به کارگردانی مجتبی رضوانی تهیهکنندگی مهدی رضوانی و نویسندگی محسن رضوانی ساخته شده است.
مجموعه مستند «از خون جون» که نام آن برگرفته از «جُون» غلام آفریقاییتباری استکه در روزعاشورا در رکاب سیدالشهداء(ع) به شهادت رسید.
روایتی از شکل گیری و گسترش مذهب تشیع به همت «شیخ ابراهیم زکزاکی» در نیجریه است. این مستند می کوشد تا آنچه که در نیجریه برای شیعیان رخ می دهد را از نزدیک به تصویر بکشد.
همچنین این مستند به مراسم مذهبی وعزاداریهای شیعیان نیجریه وتأثیرپذیری آنان ازانقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره)و شیخ زکزاکی می پردازد.
ابراهیم زَکزاکی (زاده ۱۳۳۲ش)، روحانی شیعه و رهبر شیعیان نیجریه. زکزاکی با تأثیر از انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ و امام خمینی، شیعه شد و با تأسیس جنبش اسلامی نیجریه، سیصد مدرسه اسلامی در نیجریه و کشورهای همسایه آن تأسیس کرد. او همچنین مؤسسات خیریهای برای ارائه خدمات مالی درمانی و آموزشی به شیعیان راهاندازی کرده است.
چنانکه زکزاکی گفته، وی همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی در ایران (۱۳۵۷ش)، تبلیغ دینی در نیجریه را با جذب دهها نفر آغاز کرد و تعداد پیروان اهل بیت (ع) در نیجریه، در دهه ۱۳۹۰ شمسی، با تلاشهای وی به میلیونها تَن رسیده است.
همچنین زکزاکی، در جریان حمله نیروهای ارتش نیجریه به حسینیه بقیه الله در شهر زاریا در سال ۱۳۹۴ش بازداشت و زندانی شد. او و همسرش پس از شش سال حصر خانگی و زندان در ۶ مرداد سال ۱۴۰۰ (۲۸ ژوئیه ۲۰۲۱) از تمام موارد اتهامی تبرئه و آزاد شدند.
این فیلم از جمله آثار منتشر شده در عماریار با موضوع «شهادت امام حسین(ع)» است. از جمله این آثار میتوان به نماهنگ روضه خانگی، مستند حاج مرزوق، نماهنگ دو خط دلتنگی، موشن گرافیک یاران حسین، نماهنگ فدای مرقد، مستند مداح، مستند و کویر شاهد بود، مستند بچه های هیمالیا، ویژه برنامه پرچمدار کوچک، مستند نخل شمرون، نماهنگ اجر، مستند ماجرای تایلند، مستند سید ظهیر، نماهنگ مجلس یاران حسین، مستند سقا، مستند سد باقر، نماهنگ خانه زاد، مستند حسین کیست، موشن گرافیک طف، مستند ترکیب بند، مستند مثل سرو، مستند تکیه نفرآباد، مستند آوای شب دهم، مستند چهار پایه و… اشاره کرد.