شهیده صدیقه رودباری
موشن گرافیک «شهیده صدیقه رودباری»، به روایت فعالیتهای شهیده صدیقه رودباری در جریان انقلاب و دفاع مقدس میپردازد.
تماشای آنلاین و دانلود موشن گرافیک شهیده صدیقه رودباری
شهیده صدیقه رودباری، هجدهم اسفند ۱۳۴۰، در تهران چشم به جهان گشود. پدرش رحیم و مادرش، نرگس نام داشت. دانش آموز چهارم متوسطه بود به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و هشتم مرداد ۱۳۵۹، در بانه به شهادت رسید. مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است. برادرش عبدالمجید نیز شهید شده است.
درچهاردهم اسفند ۱۳۴۰ درتهران به دنیا آمد و درخانواده ای مذهب تربیت و رشد یافت. از سنین نوجوانی با تشویق برادرش در کتابخانه مسجد امام حسن عسگری(ع) نارمک شروع به فعالیت کرد. دوران تحصیل نیز دانش آموزی کوشا و موفقی بود؛ اما روح ناآرامش همواره در پی چیزی و رأی خواستها وآرزوهای یک دختر معمولی بود.همزمان با آغاز انقلاب اسلامی، صدیقه نیز به خیل خروشان انقلابیون پیوست و به انجام فعالیتهایی در دبیرستان پرداخت و تمام سخنان امام را به صورت نوار و اعلامیه تکثیر و پخش می کرد.به خصوص،جمعه خونین۱۷ شهریور نقطه عطفی در زندگی او بود.او آن زمان دوشادوش سایر خواهرانش در ابتدای صف، جلوی گلوله دژخیمان ایستاد و تا شامگاه همان روز به مداوا و جمع آوری زخمیان پرداخت.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی،اقدام به تأسیس انجمن در دبیرستان خود نمود و فعالیتهایش منسجم ترشد. سپس به کردستان اعزام شد وآنجا را مرکز فعالیتهای گوناگون قرار داد. از قبیل تشکیل کلاس قرآن، زندانبانی زنان ضدانقلاب و فعالیت در مرکز مخابرات سنندج.
شهید صدیقه رودباری ساده می زیست. در عوض، با استفاده از حقوقش به خانواده های مستحق کمک می کرد.برادرشهید، محمودخادمی، فرمانده سپاه پاسداران بانه می گفت «آن قدر این خواهر فعال بود،که جای خالیش را شاید چندین نفرنتوانند پر کنند.» مردم بانه خصوصاً بزرگان این شهر مراسم تشییع بسیار چشمگیری برای شهید داشتند و مجلس ختم و ترحیم برای یاد بود آن شهید برگزار نمودند.
درتاریخ ۲۸ مرداد ۱۳۵۹ پس از تعلیم سلاح به عده ای ازخواهران،متأسفانه با گلوله یکی ازآنها، که سلاحش را به سوی او نشانه گرفته بود، در سن ۱۹سالگی به شهادت رسید و بسیاری را در سوگ رفتنش عزادارساخت. مردم بانه او را خواهرسیاهپوش و زینب زمانه می خواندند.
این فیلم از مجموعه آثار با موضوع «دفاع مقدس» می باشد. از جمله اثار این مجموعه می توان به مستند چریک پیر، مستند مادر جبهه ها، مستند ۳۳سال سکوت، مستند شیر صحرا، مستند وصیت نامه، مستند سرباز واهیک، انیمیشن نبرد خلیج فارس ۱، مستند گردان قاطریزه، فیلم سینمایی شیار ۱۴۳، فیلم سینمایی ویلایی ها، مستند معلم، مستند نبردهای فانتوم، مستند نبردهای تام کت، مستند سرداران روستا، سریال شرایط خاص، فیلم سینمایی منصور و… اشاره نمود.