زندگی میان پرچم های جنگی
مستند «زندگی میان پرچم های جنگی»، روایتی است از روستای "کورک مغول" در شمال غرب افغانستان. روستایی با ظاهری عادی که در آن کودکان به بازیهای ساده مشغول اند و کشاورزان به برداشت محصولات. اما این روستا نمیتواند قریهای عادی باشد چرا که مردم مجبور هستند در میان جنگ طالبان، آمریکاییها و ارتش زندگی کنند و بدتر از آن اینکه، اخیرا شایعاتی مبنی بر حضور داعش در حوالی روستا به گوش میرسد...
تماشای آنلاین و دانلود مستند زندگی میان پرچم های جنگی
مستند زندگی میان پرچمهای جنگی به کارگردانی محسن اسلام زاده روایت نفسگیر و پرمخاطره مستندساز ایرانی از مواجهه طالبان و داعش در افغانستان است.
این مستند در بخش شهید آوینی جشنواره «سینماحقیقت» سال ۹۸ حضور داشت و جایزه ویژه دبیر جشنواره را دریافت کرد. «زندگی میان پرچمهای جنگی» جزو ۱۰ فیلم منتخب بخش مستند جشنواره فیلم فجر در سال ۹۸ هم بود و در جشنوارههای بینالمللی نظیر «فیلمهای آسیایی بارسلونا» و بازار فیلم «ویژن دوریل» سوئیس نیز حضور داشته است.
محسن اسلامزاده در مورد علت نامگذاری این فیلم مستند گفته است: «نام فیلم را «زندگی میان پرچمهای جنگی» گذاشتم چون متأسفانه در افغانستان پرچمهای زیادی وجود دارد که افراد در زیر آنها باهم میجنگند!»
اسلام زاده در این اثر تلاش کرده روایت متفاوتی از تضاد بین گروههای مختلف مسلح در افغانستان ارائه دهد. همچنین به دنبال نقش حکومت افغانستان در این درگیریها هم رفته است.
مستند «زندگی در میان پرچمهای جنگی» قطعهای از پازل هزار تکه مسائل افغانستان است. قطعهای که به ارتباط خصمانه میان طالبان و داعش مربوط میشود. اسلامزاده در اینجا میکوشد که روایتی از جنگجویان اسیرشده داعش در جنگ با طالبان به دست دهد و تمرکز او بر خصومت میان این دو گروه است. از این جهت البته کارش قابل تحسین است به خصوص با توجه به دشواریها و خطراتی که این کار برایش داشته است.
تولید «زندگی میان پرچمهای جنگی» از سال ۹۷شروع شده، ۱۹ ماه زمان برده و اسلام زاده و گروهش ۳۲ روز در میان گروههای مختلف در نقاط خطرخیز این کشور به تصویربرداری و گفتگو با نیروهای دولتی، طالبان و… پرداخته اند.
این مستند در چهار استان سرپل، جوزجان، فاریاب و بادغیس تصویربرداری شده است؛ اما بیشتر سکانسها مربوط به فاریاب میشود.
سایر عوامل مستند «زندگی میان پرچمهای جنگی» عبارت اند از: پژوهشگر: سیدحسام رضوی، نویسنده: فرید دغاغله، تصویربرداران: مهدی خوش نژاد و محسن اسلام زاده، تدوینگر: فرید دغاغله، طراحی و ترکیب صدا: محمدحسین ابراهیمی و گوینده: فرید دغاغله. مجری طرح این مستند هم مرکز فرهنگی میثاق است.
این فیلم از جمله آثار با موضوع «افغانستان» است. از جمله آثار این مجموعه می توان به مستند سفر به دیار پشتون ها، مستند فاتح لها، مستند تنها میان طالبان، مستند وقت بودن، تیم تخریب، پایان ماموریت، فیلم سینمایی مزار شریف، مستند خاطرات بادیه، مستند راوی خون شریکی، فیلم دیپورت، مستند پرونده کی اس، انیمیشن آتو سربازان خفن بین الملل ATO ، اشاره نمود.