لقمه در خون
نماهنگ «لقمه در خون»، با موضوع حقوقهای نجومی با با صدای حمید قربانی، ترانهسرایی حسین قربانی، تنظیم علی نصیرنژاد و کارگردان حسین لشگری تهیه شدهاست.
تماشای آنلاین و دانلود نماهنگ لقمه در خون
همزمان با تصویب حقوقهای نجومی در مجلس نماهنگ «لقمه در خون» از طریق باشگاه ترانه موسیقی راه منتشر شد و در دسترس مخاطبان قرار گرفت. این اثر با صدای حمید قربانی، ترانهسرایی حسین قربانی، تنظیم علی نصیرنژاد و کارگردان حسین لشگری تهیه شدهاست. ماجرای «حقوقهای نجومی» ظاهرا تمامشدنی نیست و هر چند وقت یکبار، خبر جدیدی درباره پرداختیهای عجیب و غریب در فلان دستگاه اجرایی و غیراجرایی یا بهمان شرکت دولتی به بیرون درز میکند و جالب است که در اکثر این موارد هم، این پرداختها لزوما در قالب حقوق ماهانه صورت نمیگیرد و گاهی با ترفندهایی مثل پاداش سالانه اعضای هیات مدیره، حق ماموریت و اخیرا هم با کارت هدیه و سکه، انجام میشود! اولین بار خرداد ۱۳۹۵ بود که ماجرای حقوقهای نجومی رسانهای شد و حسابی جنجال به پا کرد. آن روزها با انتشار فیش حقوقی مدیران بیمه مرکزی و ارقام سرسامآور مبالغ پرداختی، افکار عمومی و رسانهای نسبت به حقوق و مزایای پرداختی در دستگاههای دولتی و یا عمومی غیردولتی (از قبیل شهرداریها و …) حساس شد. هنوز داستان حقوقهای نجومی بیمه ایران داغ بود که انتشار فیش حقوقی صفدر حسینی وزیر اقتصاد دولت اصلاحات و مدیرعامل وقت صندوق توسعه ملی و علی صدقی مدیرعامل وقت بانک رفاه کارگران، همه را شوکه کرد. طبق اسناد منتشر شده، صفدر حسینی در آن ایام ماهانه ۵۷ میلیون تومان حقوق دریافت میکرده و در سال ۱۳۹۴ هم در مجموع ۶۸۶ میلیون تومان بابت حقوق به علاوه ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود ۴٪ از صندوق توسعه ملی دریافت کرده بود. در همان ایام (دوم تیرماه ۹۵) رهبر معظم انقلاب در دیدار با حسن روحانی و اعضای هیات دولت، نسبت به این موضوع تذکر دادند و گفتند: «موضوع حقوقهای نجومی، در واقع هجوم به ارزشهاست، اما همه بدانند که این موضوع از استثناها است و اکثر مدیران دستگاهها، انسانهای پاکدست هستند، اما همین تعداد کم نیز خیلی بد است و باید حتماً با آن برخورد شود». ایشان با اشاره به دستور رئیسجمهور به معاون اول برای پیگیری موضوع خاطرنشان کردند: «این موضوع نباید شامل مرور زمان شود، بلکه باید حتماً به صورت جدی پیگیری و نتیجهی آن به اطلاع مردم رسانده شود».
این فیلم، از جمله آثار «نقد درون گفتمانی» منتشر شده در عماریار است. پیش از این هم آثاری مانند مستند داد، مستند قرارداد ۱۹ژوئن، مستند زمستان یورت، مستند فروشنده۱، مستند فروشنده۲، مستند فروشنده۳، مستند امیدیه، مستند چرخ ناکوک، مستند نان گزیده ها، مستند دریابست، مستند تلکه، مستند ترال، مستند قزل قیه، مستند نفس خوار و مستند دیوارکش در موضوع نقد درون گفتمانی منتشر شده است که به شما پیشنهاد می کنیم تماشای این فیلم ها را از دست ندهید.