لکه
فیلم داستانی «لکه»، از زاویهای متفاوت به فتنه ۸۸ می پردازد، ماجرا رویارویی مادر یکی از کشته شدگان فتنه ۸۸ با سیاست مداری است که در فتنه ۸۸ با حضور در صف مخالفین نظام، مشروعیت آن را زیر سوال میبرد و حالا در دولت جدید قرار است مدیرکل شود.
تماشای آنلاین و دانلود فیلم داستانی لکه
فیلم لکه به کارگردانی محمدباقر مفیدی کیا و تهیه کنندگی محمدرضا شفا ساخته شده است.
این فیلم یک فیلم سیاسی است و شخصیت های آن با توجه به موضوع فیلم که به فتنه ی سال ۸۸ اشاره می کند، سخن می گویند.
این فیلم در تلاش است تا فضایی را برای به چالش کشیدن برخی مدیران و عملکرد آنها در قبال فتنه ۸۸ بهوجود بیاورد.
رویارویی مادر یکی از کشته شدگان فتنه ۸۸ با مسئولی که در ماجرای فتنه علیه نطام شبهاتی ایجاد کرده اما در دولت جدید قرار است صاحب پست و مقام شود.
پس از دهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در خرداد ۱۳۸۸، نامزدهای شکستخورده انتخابات به بهانه “تقلب” اعتراضاتی را آغاز کردند که رفته رفته فضای سیاسی اجتماعی کشور را با فتنهای پیچیده مواجه کرد. فتنهای که سناریو آن ماهها قبل از انتخابات طرحریزی شده بود و همه دشمنان خارجی و معارضان داخلی را امیدوار به براندازی نظام جمهوری اسلامی کرد. سناریوی فتنه ۸۸ در چند مرحله ادعای تقلب، صیانت آرا و آشوب، برنامهریزی شده بود.
بر اساس راهبردهای طراحی شده لازم بود به بهانه بروز تقلب در انتخابات، موج اعتراضات و اردوکشی خیابانی به راه افتد. متعاقب این طرحریزی هنوز رایگیری پایان نیافته بود و مردم در تهران و برخی شهرهای بزرگ در پای صندوقهای رای بودند که میرحسین موسوی طی مصاحبهای با خبرنگاران داخلی و خارجی، خود را پیروز انتخابات معرفی کرد. با اعلام نتایج انتخابات، “دروغ تقلب” رمز فرمان آشوب شد و کشور را هشت ماه دچار تلاطم اردوکشیهای خیابانی کرد.
فتنهگران در ادامه اقدامات خود، در روز ششم دیماه، همزمان با عاشورای حسینی، به صورت سازماندهی شده بدون حمل هرگونه ادوات مخصوص عزاداران و دستهجات عزاداری، در حالی که نمادهای سبز را حمل میکردند، از خیابانهای اسکندری به سوی تقاطع خیابان توحید، میدان فردوسی به سمت میدان انقلاب، میدان امام حسین(ع)، پل چوبی، خیابان حافظ به سمت چهارراه کالج و چهارراه ولیعصر حرکت کردند و با اخلال در عبور و مرور عزاداران و مردمی که در تردد به سمت مجالس عزاداری بودند، شعارهای انحرافی سردادند. همچنین گزارشات نشان از اخلال آشوبگران در دیگر نقاط شهر میداد. اتفاقی که خشم مردم را برانگیخت و متعاقب آن، مردم در ۹ دی، اقدامات فتنهگران را به شدت محکوم کردند.
این فیلم یکی از مجموعه آثار منتشر شده در عماریار با موضوع «فتنه ۸۸» است. از جمله این آثار میتوان به مستند خارج از دید ۱، مستند خارج از دید ۲، مستند برادران، فیلم داستانی لکه، مستند بازی، مستند جمهوریت در جمعه بازار، مستند شورش در شهر، فیلم داستانی روز داوری، مستند کوچه قیام، مستند میم مثل مسجد آ مثل آتش، مستند هاشمی زنده است، مستند پایان فراموشی، مستند دختر لر، مستند ما بیشماریم، فیلم داستانی بعد از ظهر، مستند الف الف پاریس، مستند زخم تازه، مستند گزارش اقلیت، موشن کمیک غیور علوی، مستند گیلن باره، مستند گرم ترین روز زمستان، مستند روشن فکر، مستند عابدان کهنز و… اشاره نمود.