مصاف
مستند «مصاف»، تحولات سیاسی و اجتماعی جمهوری اسلامی را در سالهای 1368 الی 1388 مورد بررسی و نقد قرار میدهد.
این مستند
حاصل بیش از دو سال تحقیق و بررسی بر روی تاریخ جمهوری اسلامی و مصاحبه با
چهرههای فعال آن دوران می باشد. این مستند به دو فتنهی ۱۸ تیر ۷۸ و حوادث بعد از انتخابات سال ۸۸
پرداخته و زمینههای ده سالهی شکلگیری این دو فتنه را کند و کاو میکند.
تماشای آنلاین و دانلود مستند مصاف
مجموعه مستندهای “مصاف” از ابتدا در دو قسمت طراحی شده بود که بخش نخست این مستند روایت مسایل سیاسی سال ۱۳۶۸ تا حوادث کوی دانشگاه در سال ۱۳۷۸ بود. در این بخش بررسی سیاسی ایران از بعد از فوت امام خمینی (ره) نشان داده شد و دولت های اکبر هاشمی رفسنجانی و سیدمحمد خاتمی از لحاظ سیاست داخلی و خارجی مورد بحث قرار گرفت.
- وقایع هجده تیر یا حمله به کوی دانشگاه تهران به مجموعه ناآرامیها و درگیریها بین روزهای جمعه هجدهم تا چهارشنبه بیست و سوم تیرماه ۱۳۷۸ میان دانشجویان، نیروهای انتظامی و افراد موسوم به لباس شخصیها اطلاق میشود.مجموعهٔ فعالان حقوق بشر در ایران معتقد است ۷ نفر در واقعه حمله به کوی دانشگاه کشته شدهاندکه تاکنون فقط هویت عزتالله ابراهیمنژاد و فرشته علیزاده روشن شدهاست. شورای متحصنین در بیانیه ۲۶ تیر مرگ تامی حامیفر را نیز تأیید کرد و سعید زینالی نیز از هنگام دستگیری توسط مأموران ناپدید شدهاست؛ همچنین، چشم یک دانشجو بر اثر اصابت گلوله تخلیه، دست و پای عدهای شکسته و تعداد زیادی دانشجو ضرب وشتم و دستگیر شدند نام اکبر اینانلو و سید محمدفاضل هاشمی در این میان به چشم میخورد.از این حادثه به عنوان بزرگترین چالش جنبش دانشجویی در ایران پس از انقلاب ۱۳۵۷ نیز یاد میشود.
این فیلم یکی از مجموعه آثار منتشر شده در عماریار با موضوع «فتنه ۸۸» است. از جمله این آثار میتوان به مستند خارج از دید ۱، مستند خارج از دید ۲، مستند برادران، فیلم داستانی لکه، مستند بازی، مستند جمهوریت در جمعه بازار، مستند شورش در شهر، فیلم داستانی روز داوری، مستند کوچه قیام، مستند میم مثل مسجد آ مثل آتش، مستند هاشمی زنده است، مستند پایان فراموشی، مستند دختر لر، مستند ما بیشماریم، فیلم داستانی بعد از ظهر، مستند الف الف پاریس، مستند زخم تازه، مستند گزارش اقلیت، موشن کمیک غیور علوی، مستند گیلن باره، مستند گرم ترین روز زمستان، مستند روشن فکر، مستند عابدان کهنز و… اشاره نمود.